Khamis, 12 Julai 2018

.:: Chilindo - Abis Duit Aku... !!! ::.

salam semua, lama kakak tak ke udara kan,,, malas.. 

hahahaha,, ni ade rajin sikit sebab da lapang sikit... sama kakak nak share citer,, benda baik patut di share.. 

Chilindo, penah dengar kan,,, bid² harga yang bertuah dan pandai dapat la barang yang kita nak... tapi jangan galak sangat mengbid ye, takut harga yang kita dapat tu jauh lebih mahal dari harga pasaran... 

memula buat dulu kakak tak berapa layan sebab tak de kaedah bayaran COD... sekali dalam minggu lepas try la bid dan daftar keluar, ade pulak COD,, eerrmm ngadap la benda alah ni sampai leka sampai dapat 10 barang,,, GEMBIRA !!! hahahaha


bila da dapat macam gambar atas ni, naik minyak la kakak mengbid lagi,, time ni da ade 8 barang dalam troli... target cukup 10 barang baru nak bayo... bukan ape,, postage untuk sekali hantar RM8 - bayo kredit kad, COD tambah RM4 jadi RM12... kalau setakat 2 3 barang terus nak bayo macam rugi pulak kan..

ok, da cukup 10 barang moh la kita bayo..


siap isi semua butiran maklumat penghantara, pilih la suka yang mana,, tu tengok tu COD ade +RM4 kan... yang selain tu takde tambahan postage, so RM8 je la postage nya...malas nak pakai kredit kad, kakak pilih COD... nak tau kakak dapat bid ape barang,, ade senarai kat bawah ni..

bid kali pertama...

eh baru perasan ade caj perkhidmatan 10%... eerrmm..

bid kali ke-2


eh tak semua barang tu aku punya... ade jugak opismate yang malas nak bid, dia tumpang kat aku.. sama je kan.. setakat nak 1 barang nak bayo postage semua macam rugi.. hihihi

cukup untuk takat ni,, Abg Ley..? sesuka dia je soh kita bid beskal... malas nak layan...

da da ~ ~ 


Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...