Rabu, 13 September 2017

.:: Abang Long Fadil 2, Kelako ::.

da pegi tengok belom...? pegi la tengok support filem melayu walaupun jalan citer nya simple...


gigih kakak booking tiket, belanja Abg Ley sebab tak tahan tengok triler ALF2 ni macam kena sawan,, triler je da kelako...hahahaha... booking kat MBO KSL nun sana tu... dapat la 1 seat RM16 kol 8:30 mlm 25.8.2017 yang lalu,,, huhuhu


biasa la kan Abg Ley ni leceh siapnya,, itu ini itu ini tajam² je sampai KSL,,, eh da gitu sibuk nak beli popcorn la air la hotdog la,, iissshhh - ni pun kakak belanja... 


sempat la kami masuk teater sebelum citer mula,, macam yang kakak cakap tadi, ALF2 ni fun, 5 minit pertama da kelako,, Abg Ley sibuk singgul kaki soh diam, eh mana bole, kita kelako kena la gelak sungguh²... kena pulak dengan pelakon² yang memang kelako kan,, eerrmm,, memang jadi la semua macam kena sawan sibuk buat punchline,,, kekekeke

sori la tak de snap gambar pun masa dalam teater tu,, hihihi.. buat insta story je,, tu pun da tak de da.. ape pun best la citer ni,, bole la layan time² duka lara,, pasti terhibur.. pedulik la ape orang nak kata ko pasal ko tengok citer ni kan,, dia tak de duit la tu nak pi tengok,, hihi

da da ~ ~



Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...