Selasa, 4 Julai 2017

.:: Redeem Points Astro Oiiii ::.

oi oi, pakai astro ke tak,,, redeem la points nya tu, nanti expired, rugi oiii,, hihihi

eh lama da tak redeem points astro ni,, last aritu tahun bulan 2/2016... sebab produk yang aku rasa yang best macam da tak berapa nak ada... kalau ada pun points pulak tak cukup..

jadi, aritu dok boring² saje la log in tengok astro circle tu,, nahhh,, 2 barang aku redeem sebab points ada 4,000 lebih... hahahaha... jeles tak jeles tak... tapi sekarang points aku da tinggal 720 je....


seminggu jugak la barang nya nak sampai,, saje aku sibuk² bizi kan lagi courier yang memang tengah bizi dok hantar barang² raya yang korang beli online kan.. hahahaha

pouch sampai Ahad,, besar gak la,, kakulator aku yang gabak pun muat, puncher pun muat,, eh ok sangat la,,, terus semangat nak keje,, hihi,, eh kalau beli pun mau berbelas ringgit kan menatang ni,,,



isnin, payung pulak sampai,,, da macam meriam buluh da dia pack barang aku,,, hahaha... payung nya saiz biasa jek,, waner hitam.. ok jugak la,, benda free kan,, ye la sekarang beli emas banyak² pun da tak dapat payung da,, eeeehhhhhhhhh...


so, jangan tunggu lagi, redeem la points astro korang tu ye,,,

da da ~ ~


~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...