Isnin, 12 Jun 2017

.:: Salam Ramadhan 1438H | Minggu 2 ::.

sekejap je da abis minggu ke-2 puasa kan... cepat masa berlalu,, pegi keje pun cepat je sebab jalan clear bak hang,,, ye la,, cuti sekolah.. aman rasa.. hihi

ok ok jom la tengok ape yang kakak makan berbuka untuk puasa minggu ke-2 yang lepas... yang pasti ia biasa² sahaja dan kakak masak sendiri... 

9 Ramadhan masak nasi ayam...ni makanan kegemaran MRK...  pai tee tu kulit dan kuah beli dengan opismate isi kakak buat sendiri.. 

 10 Ramadhan.. MRK keje tak balik, so kakak masak simple jek... 

11 Ramadhan,, special sebab Anniversarry kami yg ke-8... puasa tak celebrate ye ye sangat,, kakak beli kek dan masak macam² jugak tu.. special la kata kan...

 12 Ramadhan... masakan semua hitam² belaka.. hihihi

13 Ramadhan... terlebih rajin buat tako,,, 1st try dan jadi,, suka sangat... 


 14 Ramadhan... kol 6 da siap masak,,, tu yang masak mee kuah abis kan stok mee,,,

15 Ramadhan... MRK keje tak balik lagi... so masak la ape je yang ade... simple jek... hihihi

minggu ke-2 ni kakak da mula kemas dapur,,, pilih² mana barang yang nak pakai aje dan buang mana yang da tak pakai,,, nampak jugak la berubah sikit dapur tu... 

ape lagi ye idea menu untuk berbuka minggu ke-3 ni yek,,, rasa² macam nak buat mee kari ke laksa ke mee bandung ke... syok sikit naaaa... hihihi

da da


Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...