Isnin, 27 Jun 2016

.:: Salam Ramadhan 1437H | Minggu 3 ::.

abis da puasa minggu ke-3,,, tapi macam tak dapat masak yang bukan² lagi.. hihihi.... minggu lepas aku tak berapa masak sangat, 2x buka kat luar...mana yang simple je menu tu menunjukkan aku buka sorang.. MRK keje malam,,

makan marrybrown kat angsana dengan mak abah adik fahmi

sempat pulak nyanyi dengan band kawan dia.. 2 lagu pulak tu,, eerrmmm

jiran belanja kat SDS City Square,, MRK keje tak balik

kuey tiaw hong kong

lukisan makanan

siakap 3 rasa,, masak ekor je,,, 

 sup ayam tua

 ayam sambal

 sawi putih masak lemak
 ciken chop dan ciken grilled + kentang lenyek + sayur steam + sos black pepper cendawan

 chop

 grilled

 sardin lemak cili api

 sayur goreng

 terung goreng kerisik

siakap goreng


da 3 minggu puasa tak nampak lagi kan hakak ke bazar ramadhan... bukan tak support tapi cuba untuk berhemat dalam berbelanja... lagi 1 bila masak tu rasa puas... bole makan sampai untuk sahur... hihi...

ok,, jom kejar 10 malam terakhir.... jom jom jom

da da ~ ~

Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...