Rabu, 1 Jun 2016

.:: Masih Muter² di Bandung | Part 3 ::.

sambungan Part 2...

da dapat beli helem nya,, kami request nak beli kerepek² macam pisang chesse ke ape ke,, pak supir bawak ke tempat nya... macam² jenis kerepek ada kat sini,, tapi pisang dan tempe jugak menjadi pilihan... jom serbu dan makan sampai kenyang.. 

maaf ye,, ni aku tak tau kat area mana,, tapi berderet semua jual benda yang sama...
 
 tempe goreng nipis,, sedap ade rasa daun limau purut,,, 

 dodol macam² jenis

 tu kerepek² nya... 

 pilih - pilih - pilih

 saya pilih yang ini.. cia !!!

 penimbang guna berat besi

 cepat pilih,, nak balik ni


ok,, abis da aku borong kat sini,, ole² untuk family sikit, opismate sikit... jadi la kan,,, hihihi,,, MRK pun request tempe 1 plastik untuk dia sorang nak makan kat hotel time tengok motogp nanti,,, baik laaaaaa...

masih belum balik lagi... perjalanan diteruskan ke kawasan kasut²,, Cibaduyut... kat sini MRK ade misi,, nak cari kasut keje,,, nak cari kasut keje,,, nak cari kasut keje,,,


 rileks je jual senapang tepi jalan...



 kulit sapi 



tengok jaket,, sib baik takde saiz


pastu kasut - pastu beli- ok fine


pastu beli lagi 1 - i'm fine tQ


abis beli kasut kami balik ke hotel,, errrmm bukan hotel semalam,, kami tuko hotel lain,, New Moonlight,, so far lebih baik dari semalam tapi sarapan kureng,,, yang semalam tu makanan tip top meletop... harga RP250 ribu semalam...




 memasing tengah pilih barang yang dibeli...

 jom tengok bilik kami... 







70 saluran TV,,,


kumpul tepi dulu ye hasil belian

pagi hari ke-3 kami turun makan dulu,,, sebab MRK kata nak baring² lagi sebelum keluar ke Kawah Putih,,, kami makan tak banyak pun sebab tak sedap,,, huhuhu

menu breakfast...









da da ~

Bandung Part 1
Bandung Part 2
Bandung Part 4
Bandung Part 5
Bandung Part 6


Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...