Rabu, 27 April 2016

.:: Kenny Rogers Roasters | Red Cube Nusajaya ::.

lama rasa tak beli offer makanan kat groupon,, lagi pun offer makanan da kurang,,, ade takde bulan Januari aritu,, Kenny Rogers RM36 untuk 2 orang,,, lokasi aku pilih tempat yang tak pernah aku pegi,, Little Red Cube Nusajaya.. kat mana ntah,, hahahaha


pertama kali jejak kaki sini... lengang jek,,, mana orang² nya.. ade gak kedai² lain yang bukak tapi tak de orang,, mungkin malam.. kalau siang mau berasak² orang agaknya kot,, hihihi

 sungguh jalan cari KKR sambil pegang kupon 

 yeeaahh jumpa,, da duduk dan da wefie

 tengok persekitaran...

 kanan kiri kosong.. hihihi

terus dapat order


 
 ok da abis licin, jom balik

sikit terkilan sebab ayam kemetot bebeno... pastu keras,, pastu tak best, pastu... eerrmm,, makan je la da beli da pun.. jiran beli gak tapi makan kat Aeon Bukit Indah beso giler ayam diorang,,, hukhukhuk

da da ~ ~

1 ulasan:

한나Zakharshi berkata...

kak. kalau nak makan kat kenny ke nandos ke.. request nak bahagian dada laa. saya selalu mcm tu sebab tau dhhh kalau dapat peha tak kenyang makan hahahahahhahaha

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...