Selasa, 26 April 2016

.:: Habis 2/3 Bahagian | Yong Peng ::.

eerrmm,,, da masuk 2 minggu kat opis baru bole curi skit masa memblog... ye la susun dulu kertas² kerja sambil² menulis sambil² la mentaip blog,,,eehhh...

ok,, ke Yong Peng ni 6 - 17 hb Mac.. 1st week kami ulang alik JB - Yong Peng.. seronok jugak,,, ade driver,, hikhikhik,, TQ Bob tolong amik dan anto kami yang chomel² ni.. sekali dengan tolong kami buat keje pun... hikhik


macam biasa tengok dulu dokumen²,, kumpul maklumat dan tidak dilupakan selfi melpi la,,, hahahaha... boss ade ke boss takde ke aku tetap nk selpi... 

Minggu 1



seminggu abis selongkar dokumen,, tu pun ade yang skip... halal la,,, nak kejo masa sebab minggu depan da lawatan tapak pulak...

selesa bebeno tempat kerja kali ni... 

Minggu 2

minggu ke-2 ni kami stay homestay kat Taman Seri Bayu,,, 4 hari RM600 share 4 orang so sorang RM150 la... best la dok homestay ni sebab fefelling macam dok kat uma kan... pastu malam bole bincang pasal keje,,, nak ke pejabat pun 5 minit jek...


ruang tamu

dapur


ok pasal tempat tido da setel... ape lagi moh la bekerja merentasi panas getir terik mentari,,, haiyyooo time kami lawatan tapak tu gerhana matahari baru terjadi... panas nya Tuhan je yang tahu... kami semua berhati² takut kena strok haba,, telan air masak berbotol² la...


 suka sangat gambo ea...
untuk kenang²an...


penah nampak replika pasu ni? ye ni kat tol Ayer Hitam tu... dapat gak gambo kat sini.. tapi semua orang kat trafik light kami... eehh kami kerja la... hihihi


 gambo belah belakang nya pulak...
 
 paris koooo...

kat sini ade kenangan... Dewan Lam Lee,,, abis tengok kawasan bergambo, suka² ketawa,, nak naik kete jari hantu & jari manis tersepit kat pintu kete ... dan dan tu aku nangis... sekuat² hati aku nangis... terdiam gak semua orang dalam kete tu... nasib baik tak kena kat kuku,, tu pun bengkak gak..sampai arini ade sikit² sakit nya la... salah diri sendiri sebab tak pegang pada tempat yang betul masa nak naik kete... T_T

 
 walaupun tersepit jari keje kami tetap siap,, yeaaahhh

 jambu air yang mengiurkan...

cukup 10 hari di Yong Peng maka selesai la kerja kami... tapi ade bahgian ke 3 pulak... mana mana mana...? Mersing !!! 

da da ~ ~

Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...