Ahad, 17 April 2016

.:: Bukit Bendera, Penang | Part 5 ::.

lama tersimpan di draft.. hihihi

sambungan Part 4...

ke Bukit Bendera (BB) ni kami tak naik bas tak naik teksi,, naik kete yang kami da booking sampai petang sampai ke Airport,,, dengan bayaran sebanyak RM200... kemana saje kami nak pegi dia akan bawak.. tanye gak teksi-teksi yang kami naik,, diorang caj RM25 - RM30/jam... kira dok kira rasa brader Alza ni murah,,, terus on... selesa pun selesa,,,


rupanya, BB ni ade buat offer tiket murah,,, RM3 je... tapi 6.30 pagi - 9 pagi pastu 7 mlm -10.30 mlm.. kami sampai tengahari so kena beli tiket pada harga biasa la,, RM10... beratur berebut jugak la nak naik train tu.. hihihi



tiket RM10..     air tin RM1...

 


laju giler ketapi ni,,, sup sap sup sap,, eh da sampai,, dulu zaman belajo dulu sikit punye lama nak sampai,, bagus la ade kemajuan sejajar dengan keadaan semasa sekarang... kan... ye la tiket rm10 kalau ketapi macam siput memang aku bako bukit ni... hahahaha



  bajet nak nampak kan bandar Penang tapi gagal...



 penat duduk sambil minum... 


ok,, da sampai sini,,, nak cari LOVE beso tu je,, dapat amik gambo cukup la... hihihi

yyeeaahh da jumpa


banyak mangga² cinta kat sini,, aku tak buat pun,,, membazir kot,, hihihi


selpi dengan mamat² tangga sat.. hihihi





pose ape ni...???

last view sebelum kami turun,,,

masa nak balik tu kami tunggu la train... beratur la kan,,, tapi aku sentap sebab orang tak beratur,,, dok tolak²... aaaiii,,, tak sekolah ke diorang ni... sekali ade terpandang 1 sign board tulis NO QUEUE REQUIRED,,, cciiisss !!!


da gitu aku pun terus malas nak beratur,, selit-selit dapat gak naik train turun bawah... sampai bawah terus cari driver,, pegi ke destinasi seterusnya pulak... hihihi

bersambung...

Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...