Sabtu, 26 Mac 2016

.:: Cuti Good Friday 2016 ::.

Eheemmm... cuti... ehemm.. takde plan ke mana² sebab sabtu MRK keje... aiseyyy... melepas la lagi nak holiday jauh sikit.. ciittt

Tapi MRK ajak jugak pegi Kota Tinggi, nak cari power M utk set karaoke kat uma ni.. jumpa dan minggu depan baru amik... lps tu terus balik JB singgah Aeon Tebrau - singgah sebab hujan... 


Johnny's pilihanku... sejuk² lepas kena hujan kt Tiram sedap bebeno hirup kuah tu... 



Tak amik set pun... pilih 1 1,,, sekali dtg sayur je semua... hahaha.. sayur pun sayur la... kangkung smpi 3 aku order... kekeke... MRK order nasi ayam.. dia dan nasi mmg tak bole dipisahkan...

Da jom tengok kami makan.. pastinya korang akan terliur... eeehh kesat air liur mu itu..hihihi





Ok.. abis licin

Total bil RM40.10... takpe isteri bayo... alhamdulillah kami kenyang.. lama tak dating.. aku outstation MRK selalu standby... sempat la kami borak² kisah kecik²... eh kami ni masih dalam proses kenal mengenali walaupun da lama kawin...

Da da ~ ~

Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...