Rabu, 3 Februari 2016

.:: redeem lagi ::.

sekali lagi dok redeem point Astro Circle... tak de yang menarik perhatian sangat barang² dan aku redeem barang yang sama jugak,, container, remaks nak kaler biru tapi dapat pink...

 
 sebelum tu meh hakak tunjuk limau 1 kotak,, syarikat fotostate bagi,,, sedap limau ni

naahhh,, ni la container 500 point astro... tapi penutup da pecah,,, sedeeyyy

eh ade lagi, aku kalau da masuk opis ni mula la gatal nak beli online... suka tengok abam posmen datang opis tekan bell.. semua dok jenguk barang sape sape,,, hahahaha,,, ala aku tak beli ape pun,, suka² jek...

  2 kotak RM35, mati kena kecam dengan opismate sebab beli tak bagitau diorang,, hahaha

 batik sarawak kaler pepel RM20,,, 

ramai QC kat opis ni... rela kan je la share dengan kengkawan... hihihi... ok, abis da citer,,, 


da da ~ ~

1 ulasan:

한나Zakharshi berkata...

Kita banyak dah redem astro circel tu..hehe soronok kannn

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...