Khamis, 21 Januari 2016

.:: WOOP - Jawab & Redeem Hadiah Secara Percuma ::.

wahh,,teruja bila blog walking ade cerita pasal dapat hadiah secara free,, nak tau caner dan ape..? meh aku share setakat yang aku tau.. korang google je nanti banyak je blog² lain da up benda ni... detail giler info diorang,, aku? malas... hahaha

WOOP - A Community of Women with Opinion... ape tu? sebuah komuniti untuk kaum² ibu.. kaji selidik sesebuah produk berdasarkan pengalaman seseorang,,, tapi tak de pengalaman pun bole join jugak... senang je,, jawab je semua soalan yang diberikan pastu dapat point, tak yah risau sebab jawapan pun disediakan,, pilih je... 


semalam aku da register dan da join daily mission,, dapat la 630 points dan da bole redeem barang tau.. kalau nak point banyak 1 je,, korang kena rajin jawab soalan nya... senang je,, 

yang Big Mission caner pulak? senang je,, yang penting ade FB.. post mengenai mission yang tengah dijalankan kat FB korang, pastu upload kt WOOP,, siap... da point... banyak tau point dapat untuk big mission ni... aku? belum buat.. nati la.. hihi


aku da layak da redeem 2 benda ni,,, tapi nanti la redeem... sebab da aim barang lain yang lagi best... weeeyyy,, sape nak bagi free benda ni walaupun kecit cenonet... ape tunggu lagi,, cepat la join.. free wey free..

da da ~ ~

Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...