Isnin, 25 Januari 2016

.:: Tengok Dilwale ::.

hebat betul penangan Dilwale ni kan... lagi hebat bila MRK yang beriya² nak g tengok siap paksa aku beli tiket online.. MRK pilih Cathay City Square.. 1 tiket RM20,, kami pegi 4 orang... senang jugak beli online ni,, pilih² dan bayo,, tapi bayo pakai kredit kad pulak... booking fee RM1..




nangis? ofkos aku menangis... haha,, cover sikit la sebab malu orang tengok.. rata² semua cakap best Dilwale ni,, aku akui memang best,, terubat rindu pada Kajol dan SRK... teringat² citer kuch² hota hai dulu tu.. dengan view penggambaran yang lain dari citer hindustan dulu², memang terbaikk...

aku yang nangis MRK yang sedih.. huhuhu


lepas abis movie kami lepak Kg Melayu Majidee.. minum petang... ABC, ais jagung, nasi ayam, yong taufu dan murtabak special...hahaha... betul² makan ni.. lapo noookk.. sambil makan sambil borak pasal Dilwale,, MRK sibuk dok ngapal lagu nya... eehhh, lain macam je dia ni,,, ** compius **

da da ~ ~

1 ulasan:

Kak Nieyl berkata...

nieyl x tgk lagi...huhu...
org kata best...cuma dgr lagu² dia je..

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...