Rabu, 20 Januari 2016

.:: Span Basuh Pinggan ::.

kat uma aku pakai pinggan mangkuk cawan plastik,, tapawe ke ikea ke, mana² la... so aku memerlukan buih sabun yang banyak dan span yang best.. so, bila buih ade span sendu... boring la feel nak membasuh... da la aku ni malas banyak nak basuh pinggan... ngggee


meh aku nak share citer meh...

dulu selalu jadi yg no. 1 tu,, terpisah,, pakai tak berapa hari da koyak gitu,,, geram...

**eh nak promote penapis sink tu sangat bagus,, semua sisa makanan terperangkap tak masuk ke longkang.. beli kat DIY je... RM1.90 kot...

tapi sekarang da tak geram sebab da pakai yang no. 2 tu... tahan giler,,, da bape lama pakai maintain jek... rasa lebih 3 bulan kot.. puas rasa bila basuh pinggan span tak lembik...


ni haaaa brand nya.. beli kat Mustafa Centre masa jenjalan bulan 11 gitu.. harga 2 dollar kot... lupa... tak tau la kat Tesco ke Giant ke ade jenama ni,, kalau ade bagus.. tak yah sesusah cop pasport semata-mata nak beli span basuh pinggan.. hihihi

**span korang mesti lagi hebat kan... =_=
 

da da ~ ~

1 ulasan:

Kak Nieyl berkata...

Ohh..klu nieyl,nieyl x suka pakai span yg cmtu...
suka pakai span yang di balut kain jaring² tu...
tapi biasanya sebulan atau 2 bulan sekali baru tukar :)

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...