Ahad, 10 Januari 2016

.:: Complimentary dari Secret Recipe ::.

ni adalah restoran wajib setiap kali MRK gaji... hihihi... aku tak mintak tapi dia yang ajak... eh pantun pulak... kekekeke...

RM52.50 sahaja untuk semua ini

selalu bayo cash tapi aritu bayo pakai kad sbb opismate bagitau ade special untuk debit/kredit kad maybank... kalau beli RM45 ke atas bayar guna kad tu dapat free 1 ais lemon tea dan sepotong kek... muka senyum muka senyum la...

tapi offer ni sampai 30 April 2016 saje.. so kami ade 3 kali lagi untuk dapat free air dan kek tu... aaaaiiissshhh.. terus i sambar kek durian durian... dap dap dapppppp,,,,
google foto

ooppss, kantoi..
ala mintak sikit la kuah... ala kuah je bukan ade isi pun... 

ok,, tu je nak bagitau... sori ye pak MRK sebab takde gambo mu... hp isteri u rosak kan... hihihi

da da ~ ~

Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...