Ahad, 31 Januari 2016

.:: Bantal Free @ Marrybrown, Perling Mall ::.

entry makan lagi...

perling mall ni la satu² nya mall yang kami akan pegi kalau boring²,, ni yang paling dekat dengan uma.. eehh perling mall ni renovate tau,, cantik da dari yang dulu ala² kampung tu,,, da ade tangga jalan tau...


ahad lepas kami makan Marrybrown yang baru dibuka kat dalam ni,, dulu Mcd tapi da tutup ganti MB... kira makanan yang paling simple la MRK nak makan sebab da lapo noooo... tak arini i velanja u ye Sayang... abis duit nak beli handbag raya..

 jom makan

 kegemaran nya nasi MB

 aku makan ayam je la...


masa nak bayo dok tengok ade free bantal jurassic world ni... budak kaunter tu cakap belian RM25 dapat free 1... eeehhh,, lebih da bil aku bayo ni,,, meh 1 bantal... dok diam tak bagitau pun ea.. nak ngelat la tu...
soft giler bantal ni,,, dapat leper,,, pam pam pam kembung,,, hihihi... outstation ke BP dan Muar aritu aku bawak,, gedik kan,, hahaha


tapi jangan harap la nak dapat bantal ni kalau g MB,, abis stock da,,, so,, kesian la korang makan tak dapat ape²... hihihi


da da ~ ~

Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...