Isnin, 28 Disember 2015

.:: Wedding Farah & Hidir ::.

sedikit terlewat entry ni,,, lupa laaa nak publish,,, hihihi

keje kawin,, yeeahhh aku memang suka,, sebab dapat jumpa sedara mara... hihihi,, kali ni best sikit sebab wedding kat ebersi... obersi sangat... hihihi,, eh eh lelebih pulak aku suka... padahal sepupu MRK... 


sepupu belah mak MRK, Farah ni kalau nyanyi sedap tau,, banyak masuk pertandingan... kat radio, kat tempat keje.... dia ni kawin dengan orang Singapore, Hidir... lain sikit sebab majlis nikah dibuat di rumah pengantin lelaki... lepas nikah terus sanding... lain kan,, ke memang kena gitu kalau kawin dengan lelaki Singapore kena nikah sana,, sebab member pun macam tu gak,,, tapi tak tau la,,, urusan dalam kelambu diorang kan,, sibuk je aku nak tau,,, 


tapi kami datang masa sanding jek,, tak dan nak datang awal... sesampai je pengantin tengah siap² nak berarak... menyelit la kami kat balik² family maklong tu,, pengiring pengantin la konon...hihihi



anak-anak sedara MRK

family Farah

*************************************
next minggu nya 7hb Nov majlis belah pompuan pulak kat Pontian... best ada rewang-rewang... jumaat malam aku da sampai tapi sorang je sebab MRK keje balik Sabtu petang... tak pe la,, pandai la aku bawak diri... tak pun dok je la dalam bilik men handpon... mati kena kecam,, hahahaha

dengan Mak MRK, makcik Suzi dan Mak Teh


arini aku ade job,, kena selesai kan task untuk makan damai,,, poyo-poyo husin la aku... atur tu susun ni,, letak tu letak ni... hahahaha,,, at least aku ade keje... nak berkepit MRK tak sampai lagi... sibuk-sibuk kan diri la,,, hihihi

tapi tu la,, tak posing pun dengan hasil susunan kitorang tu,,, lupa la... hihihi... ade pun gambo lepas perantin makan dan selepas kami kemas meja makan damai...

fefelling Sendalrella,,, hikhik

nampak aku lebih muda kan dari diorang ni,,, hahahahaha

tolong la percaya,,, plzzz

peace yalll

photo booth perantin,, 

  family perantin

tengok,,, i memang muda remaja purba,, hahahaha

pengantin da outdoor,, kita posing la pulak

nak...


abis posing semua kol 5 lebih baru MRK sampai,, majlis da abis da Yang,, da la meh sign kat buku pelawat ni... lepas tu terus kemas meja kusi... sian awak,, hihihi

 


*************************
ehhh tak abis lagi... kami tak balik lagi sabtu malam tu... tido lagi semalam uma Mak Long,, MRK kata nak tolong kemas sebab Pak Long tak de anak lelaki,, ye la... pagi Ahad tu bersungguh la MRK, Pak Long Ari, Helmi dok menggosok periuk... ai,, tak puas ke gosok periuk time wedding kita dulu Yang... hihihihi

Selamat Pengantin Baru Yang...
ringse sekali muka,, iisshhh

muka belum mandi,, sememeyhhh,, hihihi

abis da citer,, untuk Farah dan suami, Tahniah, semoga kekal hingga ke akhir hayat,,, selamat menempuh saat-saat bahagia hidup berumahtangga... tolak ansur tu kena lebih tau,, baru best.. 

da da ~ ~

Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...