Selasa, 29 Disember 2015

.:: Dari Melaka Ke JB ::.

ok janji... ni last entry pasal perjalanan balik dari motogp 2015... ala sekali sekali 2 kali 2 kala... 

lepas makan coconut shake tu,, bersiap la nak balik nya,, tengah isi minyak hujan turun mencurah²... errmm,, jam da kol 4,, nak sampai JB kol bape kalau nak tunggu hujan berenti,,, so kami redah kasi basah la... basah luar dalam ok...ceeejjjuuukkkk,,,, hihihi

 mesyuarat dengan Obumi,, hihihi


motor problem...? itu biasa,, kena hadapi dan selesaikan walau dengan apa cara sekalipun... motor Azan terkucil sikit,,, setel pun kejap jek... susah senang sesama,, brother hood angatttt... hihihi 

time ni kami baru lepas basah kuyup tau,, tapi da kering sikit la... kena angin,, haaa... yang terbaring-terbaring tu Fariz,,, cubit kang,,,baru tau... da da jom bangun naik motor nak balik umaaaaaaaaa....


last pit stop kat RnR Pagoh,, isi minyak,,, sekali lagi hujan lebat... tapi kali macam tak sanggup nak redah... lama gak dok kat Shell ni,, lurus kan badan, tegakkan pinggang... hujung² semua lapo... ape lagi... makan megi looorrrr... hihihi

 boy,,, megi cup 2 plzzz

 semua jenis kedekut kan... pegang megi macam tak nak kasi kat orang,, hahaha

siap makan megi hujan pun macam da renyai², so kitorang amik keputusan nak redah jekkk,, aku pun ade tanya kat jiran, JB tak hujan,,, di sini la kami semua berpisah dengan menuju puncak destinasi terakhir masing²... salam hug n kiss mmmuuuuaaaahhhhhh.... sedeyyyy... hukhukhuk

sampai JB dalam jam 9 malam MRK terus je g kedai vape,,, iiisshhh,,, tak nyabo²,,, ye la mod dia kan jatuh terhempas kat hotel semalam terus tak leh guna,,, dan dan terus beli baru... nahhhh hamik ko, nak yang bagus la yang USA la,,, haaa, bayo bayo... terselit aku tepi bucu tengok harga nya... ni lagi sedey dari berpisah dengan bebudak tadi,,, huuuwwaaaaa

vt40 katanya...eerrmm

ok,,, abis da journey kami ke motogp 2015 ni,, lain kan dari tahun² lepas... kenangan lalu mematangkan kita untuk menjadi lebih baik dari hari semalam,,, eceeehhh

terima kasih pada MRK, Azan, Darwish, Najib, Epul, Fariz, Syafiq, Ida, Naim, gf Naim, Zahid, Ain, Adi dan Amy,,, inshaAllah tahun depan kita pegi lagi yek... 


entry berkaitan :-

Part 1 - motogp 2015
Part 2 - Hotel Langit Langi PD
Part 3 - Dr PD - Melaka
Part 4 - Coconut Shake Klebang



da da ~ ~


Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...