Ahad, 13 Disember 2015

.:: Ayat Kufi ::.

aku ni suka dengan ayat kufi,, sebab unik... bergulung² dari luar abis ke dalam.. gitu la.. memula tu termenung jugak aku nak faham kan,,, kaji punya kaji baru tau caner nak baca.. lama da idam dan akhirnya tergantung jugak kat dalam uma...


bukn 1 tapi 3,,, hahaha,, tamak uhum mak aku cakap... excited kan.. pastu macam mampu beli je.. MRK tak tau sebab dia memang tak amik tau pun pasal uma,,, ade ye ade,, xde pun tak pe... tapi u kena tolong i pasang ye...

ayat kursi dengan zikir

ni aku beli kat fb Next Wall Deco II.. harga RM135 + postage RM40 by Gdex.. total RM175,, ok pejam mata bayo... beli Mei aritu dengan niat nak pasang raya kat ruang tamu aku yang kecil molek tu,, misi berjaya dengan pertolongan MRK... bukan bayo tapi pasang,, bayo aku,, hukhukhuk


ni yang kedua,,, 3 kul,, beli kat fb Airis Wall Deco... harga RM85 + postage RM20 by Gdex,,, total RM105... yang ni aku tak gantung lagi sebab tak tau nak letak mana... rasa macam nak let go je,,, ade tak yang nak,,, ? pm pm,, hihihi


ni yang last beli setakat ni,,, mana,,,? tu kat partition tu... beli kt IG miracraftofficial.. harga RM30 + postage RM7 by Airpac, total RM37... ingat beso nak letak kt uma,,, bila sampai syomel gitu,, try la pasang kat partition,, macam lawa jek.. eeerrrmm biar je la.. dengan niat sebelum ke semasa ke selepas buat keje baca Bismillah Allah Muhammad... amin... ~

ok,, tu je nak share...

da da ~ ~

Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...