Rabu, 16 Disember 2015

.:: Al-Fatihah Untuk Almarhum Tunku Jalil ::.

lebih seminggu berlalu... perginya seorang Putera Raja yang berjiwa rakyat.. Al-Fatihah

lebih kurang sebulan yang lepas aku ade upload 1 video berkenaan dengan Almarhum YAM Tunku Jalil... rakaman untuk slot Dr Muhaya Dot Com... dengan niat nak share pada semua yang tak dapat tengok rancangan ni... ye la, TV Al-HIjrah siar time kol 11 pagi, orang semua dok keje...

view untuk video ni memula tak la banyak,,, puluh² jek... dalam hati aku cakap mungkin ramai yang da tengok live kat tv kot,, tu yang sikit je viewnya.. tak pe lah...

lepas kemangkatan YAM Tunku Jalil terus melonjak sampai ke 222 ribu views,, Subhanallah,,, ramai rupanya rakyat yang sayang kan Almarhum YAM Tunku Jalil ni... komen pun hari-hari masuk,, semua komen yang sedih-sedih... 


ini link nya.... Youtube Mengatasi Kanser TJ

ape pun, walau pun aku tak pernah berjumpa bersua dengan Alharhum namun aku rasa dia dekat... selalu kongsi life nya di media sosial.. suka tengok IG Alhamrhum tapi sekarang takde,, IG nya pun da ditutup,,, ia lah mungkin itu privasi untuk keluarga diRaja kan... sebab banyak gambar² peribadi Almarhum...

untuk keluarga DiRaja Johor, bertabah lah,,, sesungguhnya mati itu pasti,,,


#FightLikeJalil

da da ~ ~

Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...