Selasa, 24 November 2015

.:: Langit Langi Hotel @ Port Dickson ::.

sambungan dari motogp 2015

abis je makan kat ice room kami berpecah,,, sebab ade yang nak balik... dikira² ada 9 orang yang akan berehat kat PD... ooouuhh itu sudah bagus... oleh itu, jom kita teruskan perjalanan... yyiihhhaaa

 

 

maghrib baru sampai hotel, check in siap semua kol 8 janji turun nak mandi pool,,, MRK memang suro cari hotel yang ade pool,,, nak mandi sakan katanya...

addeehhh,, haku la kena hayak dok cari hotel.. 2 bulan sebelum pegi puas google.. banyak la jugak hotel area PD tu kan tapi tak nak yang mahal... hahaha,,, last² hotel ni rasa macam ok,, RM80/night.. dapat bekfes untuk 2 orang,, ade pool lagi tapi kecik,,, ehhh tapi bole la...

lobi

bilik air superB,,, beso, puas kami mandi berdua,, eh eh,, hahahaha

nah,,, ni pool nya,,, romantik kooo,, kaler biru...

dugong² tengah mandi... hakhakhak

lepas mandi semua kelaparan,,, so, jalan² cari makan la kat teluk kemang,,, siap makan terus balik bilik tido sampai pagi... 

eeerrmmm masa makan malam tu,, tetiba teringat kenangan masa belajo Poli dulu,, hukhuk... pakwe lama, skandal lama, bekas pakwe,,, eh eh ehhhh... hahahaha


 
ape teringat teringat,,, tu makan dengan laki tu,,, nampak muka da ringse da tu,, hahahaha


bangun pagi ade bekfes... ok la ade jugak pilihan,, mee goreng, kuih, roti bakar, air panas air sejuk, hotdog, conflakes... so far ok la hotel ni... bole pegi la... buat buang² duit penat berjalan ke kan...

lepas sarapan diorang sambung mandi pool lagi,, aku dengan MRK tak join, kami sambung tido.... yang penting kol 12 tghari kena check out yekkk,,, 

da da ~ ~


Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...