Khamis, 26 November 2015

.:: Klebang Original Coconut Shake, Melaka ::.

sambungan dari PD singgah Melaka

oooo,, ini rupa nya kedai coconut shake tu... besar jugak siap ade pintu gerbang... hebat, hebat... ok, kami sampai sini lebih kurang jam 3 petang,, sedang² elok la kan minum petang,, cehh padahal perut kenyang lagi dok makan nasi kat Pedas Linggi tu...


aku pun 1st time sampai sini,, sempat la snap pic sana sikit sini sikit,, dapat la share dengan korang,, ntah² korang da lama da g sini,,, tak heran agaknya,, huhu



menu utama tentu la coconut shake tu,,, untuk makan ade macam² jugak,,, tapi tak heavy la,,, nasi lemak mee goreng meehun, semua bungkus kecik², warfel, jagung kukus.. pastu ade kuih muih aneka jenis... self service yek.. yang penting bayo dulu sebelum makan... faham...?




kami pilih dok belah belakang,, luas jugak tempat makan nya...



siap order kami duduk 1 table,, macam biasa sebelum makan baca doa dulu,,, sebab ade member kami yang belanja, Epul.. so kami doakan sekali agar beliau belanja kami lagi,,, hihihi... jemput makan...


nikmat nya,,, rasa tak cukup 1 nak 2,,, hihihi


untuk budak gemok ni dia memang pantang kalau nampak warfel... terus order,,, coklat + peanut... sebelum tu nasi lemak da abis da 1 bungkus... kuih ntah bape biji dia telan,,, alaaaaahhh Yang,, caner nak surut perut awak tu.. eerrrmm,,, tak pe la,, makan la selagi bole makan,, ye tak,,,

nampak,, kiri kanan pegang makanan...

ok,, tu senarai harga,,, nampak tak nampak je kan,,, hihi

waktu operasinya

ok,, mana yang nak try ke da try ke try la ea... aku da jatuh cinta da dengan nya,,, nak pegi lagi tapi tak tau bile... bole la refer lokasi nya seperti kat bawah:

231-1, Batu 3 3/4
75250 Klebang
Melaka
(Tepi Jalan Pantai Klebang, bersebelahan Stesyen Minyak Caltex)

Koordinat GPS : 2.21551, 102.206132

No. Telefon :-
[013] 399 4061 - Shafie


lepas ni entry last untuk sampai ke JB... hihihi



da da ~ ~


Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...