Rabu, 25 November 2015

.:: Dari PD Singgah Melaka ::.

sambungan dari motogp dan PD...

kenapa kami tak mandi,,,? sebab tak kuasa la nak bawak baju basah² dalam beg... lagipun baju mandi semalam da kering aku sidai dalam bilik air... hihihi

ape persamaan antara dia dan aku,,,? tak de kan,,, huhuhuhu

janji jam 12 tengahari check out, tapi 3 orang sebilik tu lambat,,, iiisshhh... bila semua da ade terus gerak cari tempat makan... aku cadangkan makan kat Pedas/Linggi... ade 1 kedai tu sedap.. lauk negeri 9... diorang on jek... 

cer cari aku kat mana,,,





lets go Darling...


*********************************


ok da sampai, kalau nak ke sini dari JB korang exit Pedas Linggi,,, simpang pertama belok kanan... terus je dalam 5km sampai,, kedainya belah kanan macam kat corner sikit,,, try la makan,, ade menu orang N9,, ikan keli salai, daging salai, semua masak lemak cili api,,, try k,,, aku tau pun sebb opismate ajak makan aritu...



ni pic masa makan dengan opismate,,

******************

selesai makan...

ni Power Ranger ke Robocop ni,,, pening pening...

ok,, jom jalan

tengah² dok nak start motor ade pulak yang sajes nak makan coconut shake kat Melaka,,, eerrmm macam menarik,,, moh la pegi,, check waze mau 45 min nak sampai sana,,, eerrrkk... langit da mendung da,, nak hujan,,, aarrgghhh,,, redah je hujan tu,,, kata bikers kental... sepender basah pun takde hal la,,, hahahaha

yeeaahh,, da sampai... 

sebelum makan baca doa...

nak tau harga, nak tau ape menu lain yang ada,,, jom ke entry selepas ni,, hihihi,, tapi nak bagitau,,, memang sedap coconut shake ni,,, saya bagi 5 bintang,,, yeeaaahhh !!!

da da ~ ~

Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...