Khamis, 10 September 2015

.:: Raya 2015 | 1 Syawal 1436H ::.

oi oi oi,, aku kembali setelah menyepi,,, hahaha,,, memasuk je up entry raya yang lama terperam... hahaha...

patah kaki sebab kete masih tak siap lagi.. raya pun special, pak mertua amik... hihihi... nak wat caner kan,,, tak kan nak naik bas... klu naik bas kena ho ho ho balik kg la yek,,, nggeee

baju raya semestinya 2 pasang... raya pertama raya kedua, wajib ada... hahaha,,, tapi design simple,,, baju kami ni 1 beli siap 1 jahit... aah... simple jek... nanti tengok k,, ni nak citer dulu...

1 je gagal untuk setiap raya sejak kawin ni.. aku mesti tak snap makanan raya yang mertua masak... macam tak sempat sebab sibuk bersiap,, orang lelaki balik solat je terus seisi bermaafan bergambar dan terus beraya... addeehhhh,, gagal

mintak ampun, mintak maaf, mintak ciummmmm..
ala geli pipi kena jambang awak tapi best... hihihi



raya kat uma baru,,, lapang, terang, aircond... huhu

adik MRK no. 2 tak de.. raya belah isteri nya.. 


alololo,,, semua syomel²... 


muka memang takde yang senyum ok,,, demam denggi la kata kan,,,

ke kubur arwah sedara mara MRK.. 


sedara mara beraya uma mertua...


lepas solat jumaat kami sambung beraya... kat kota tinggi jek
pun tak senyum... sibuk aku soh dia senyum,, kena penumbuk baru tau,, orang tu kan demam,,, iiissshh


ok,, awak senyum,, sebab awak sebelah mak awak... uuppsss

abis da raya pertama kami,, begini la setiap tahun selagi aku beraya di uma mertua... tak pe i ok je kalau tak bergilir, sebab raya ke-2 i nak raya sakan dengan family i... huhu

************************************

jap nak ngumpat diri sendiri jap,, raya kali ni gatal pakai shawl.. tp tak senonoh kan,, pastu amik gambo tangan asik nak pegang je shawl tu... da tak reti pakai tu tok sah pakai la,, pakai bawal je senang... kalau org tengok gambo tu kan macam nak kena ngata kan,, hahahahha,,,




**mampos kena carut,,,**

da da ~


Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...