Isnin, 21 September 2015

.:: Peti Ais LG - SOLD ::.

Alhamdulillah, terjual jugak akhirnya... setelah hampir 10 bulan kami tak gunakan... ape tu...?


ni ha,, peti ais... masa baru nak hidup berumahtangga aritu beli la yang kecik jek,, bila da lama sikit rasa macam perlu yang beso, ye la nak sama kan dengan perut MRK,,, hikhikhik

sebelum ni aku dok post kt fb tapi tak jalan... sorang je dok pm... benda ok lagi, tak rosak tak ape, kat uma pun takde tempat nak letak tetiba terpikir mudah.my, try la post, tak sampai 2 jam da ade yang tanye... berdesup² message wasap masuk tanya... 

19.9.2015 aku post kat mudah.my, aku bukak offer RM300 dan bole nego lagi,,, tu lebih kurang 10 orang gak dok pm nak nego la nak murah lagi la nak tapi takde transport nak amik la,,, hujung² semalam 20.09.2015 ade yang nak, siap nak tambah RM40 untuk penghantaran,,, terus aku col MRK... ding dong ding dong ok set malam kol 8 kami hantar... eh ade yang nak beli la... suka suka


tu yang aku mark merah tu... orang tu dok kat Taman Puteri Wangsa... hantar terus depan uma koooo... kami hantar naik kete Darwis kawan MRK... bagi la dia sikit duit minyak dan upah angkat... hihi

ok, terima kasih pada mudah,my yang memudahkan i dan pada si pembeli,, saya jual ye lebih kurang halal... ok nak delete post kat mudah....

**dapat la kami tambah² duit untuk baju Raya Haji ni... eh baju pulak,, duit lauk la,,, kekekeke

da da ~ ~


Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...