Khamis, 3 September 2015

.:: Jalan² Kat Mustafa ::.

Ahad, sehari sebelum cuti merdeka aku keje,, saje malas nak amik cuti sebab da lama tak masuk opis... hahaha... MRK pun tak kisah je kalau aku keje.. 

MRK ade ajak g Mustafa, petang pun tak pe,,, so balik keje la baru pegi.. saje ajak jalan² katanya... errrmm, sib baik kastam tak jem,, best je cop pasport pegi balik tak stress,,,

 naik motor jek,, senang..

 makan martabak kejap kat restoran sebelah Mustafa

  panjang tau Mustafa ni,, 2 bangunan,, siap ade jambatan... 


takde beli ape pun,, beli buah sikit sebab nak rawat tekak aku yang kalau makan tak berasa ni... batuk, selsema penangan site visit kat Kulai aritu..

eh lupa,, MRK belikan fridge magnet Singapore 2 biji,,, buat kenang²an katanya.. hihi

rasa next time pegi Mustafa ni nak beli banyak² sikit sebab best la Mustafa ni,, memacam ade... hihihi

da da ~ ~

Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...