Rabu, 1 Julai 2015

.:: Nasi Arab @ Restoran Al-Hanin, Taman Nusa Bestari ::.

MRK memang hantu nasi arab.... !!!

sebelum ni kami pernah makan kt Restoran Al-Hanin... 2012,, memula dulu nasi arab baru femes kat JB... last week kami makan lagi kat restoran ni tapi lokasi berbeza,,,di Nusa Bestari .. kenapa ia berpindah...? kami tak tau,,, kami tau makan je... hahahaha

bagus gak da pindah, dekat dengan uma kami...

tapi dulu ni kedai makan makanan western,, aku penah bawak mak abah adik beradik makan sini...tahun 2011... sedap jugak tau makanan nye dulu,,, tapi tak tau la kan mungkin takde sambutan..

da cerita lama jangan di kenang,, jom tengok kami makan... hihihi


 the menu's

pegi da kol 9 so semua da abis,,, makan je la ape yang ada... nasi mandy dan masi maqlubah... semestinya daging kambing... yummy..



 sebelum Bismillah selepas Alhamdulillah

errrmm,, sedap,,, nasi sedap, salsa sedap, sup sedap, daging nya pun sedap, harga semua ni untuk 2 orang makan RM35,, standard la tu tak mahal tak murah... tapi rasa memang sedap.. try la rasa k.. 

No. 1, Jalan Bestari 4/2,
Taman Nusa Bestari,
81300 Skudai, Johor
tel: 016-747 4898

 website: www.al-hanin.com

ditutup setiap hari Jumaat... 
da da ~ ~
 

1 ulasan:

Nieyl berkata...

Fav kita nie nasi arab..sebulan sekali mesti mkanan..:)
Selamat berpuasa...

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...