Rabu, 3 Jun 2015

.:: Kop Town Hotel, Segamat ::.

bermula la kerja outstation... 2 minggu di Segamat pada awal Mei,, hujung minggu balik jumpa sheben... muah muah muah, peluk cium semua, ahad pegi balik... huhu...

stay kat Koptown Hotel,, lokasi nya sebelah 1 Segamat dan UO... bila malam ade bunyi ketapi lalu... macam seram jugak la... rate harga serendah RM88 + breakfast...bilik beso tu ade jek,, ikut awak² la nak bilik yang mana...

ehsan: google


ehsan: google



ok, ni view bilik yang harga RM98...

 



bilik nya agak kecik kalau duduk 2 orang.. kata nak yang murah,, ye la,,, bajet tak cukup kooo... kalau da 8 hari da berapa ratus,,, banyak nooo ke duit aku,,, ? lagi dengan blom gaji,,, aahhh,, kecik pun kecik la... yang penting wifi power tv pn siaran tip top...

 

1 je yang tak best kt Koptown ni,,, penyambut tetamu nya alamak muka macam haperrr... layan pun nak tak nak je... sangat tak mesra pelanggan,,, tak nampak pulak nama nya...

Hello Erin... ko tu sape dia nak layan ko macam anak raja?

Hello, i bayar pakai duit ok bukan air liur,,,

hahahahaha,, da  da jom sarapan pagi,, tapi 730 am ye baru bole makan... huhhuhuhu

 ehsan: google


untuk breakfast, nasi lemak adalah menu utama kat Koptown ni,, ari² nasi lemak,,, memang ari²,, yang lain ade jugak, mee ke pasta ke dan kuih, buah, roti, cornflakes, air panas,,,tu jek...

bukan nak kondem tapi aku cerita ape yang akuda alami... tapi mana tau kan mana yang pernah dok sini dilayan baik,, bagus la kalau macam tu... serik tu serik gak tapi 2 minggu gak kami dok sini sebab dekat dengan mall,, boring² leh shopping... huhu

minggu depan ke Segamat lagi,, nak try VIP Hotel pulak,,, 

da da ~ ~



1 ulasan:

uyah nazura berkata...


kak, kita pun penah duk hotel tu...ok jugak kan...mlm2 bole shopping...hehhe

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...