Khamis, 25 Jun 2015

.:: Habis Kan Voucher ::.

cerita sebelum puasa...

yeeaahh,, gigih naik motor meredah jem kat kastam semata² nak abiskan voucher... hahahaha... part 1 da ade entry da aritu.. ni part last k... huhu

ala,, saje je ajak MRK tetiba dia nak pulak,, ape lagi terus isi white card sambil tersenyum la aku...

sekali tiba kat kat tambak amik ko,,, jem... panas,, kaunter 3 je bukak,,, merecik peluh kuar,,, padan muka kami... 20 dollar punyer pasal sanggup la redah... nak pegi fairprice kat Marsiling MRT jek,,,

 lembaga hitam di pasaraya,, hahahaha


sekejap je kat fairprice ni,,, sampai je terus sambar ape² yang patut dapat 20 dollar tu,,, bawak MRK ni banyak jajan yang dia amik,,, mana tak gemok,,,bawak backpack senang nak sumbat barang kat dalam tu... malas nak jembet kiri kanan... huhu

 ok,,  dapat ni jek,,, jajan da 2 paket abis atas motor time balik,,, hihihi

da da ~ ~

Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...