Selasa, 26 Mei 2015

.:: Istiadat Konvokesyen Ke-82 UiTM Melaka | Part 2 ::.

part 1 kat sini <---------

Rabu, 13 Mei 2015

sama macam dulu konvo kena seisi petang,,, so parking kompom penuh tak bole naik sampai atas,, kena la parking kat bawah dan naik bas... tak koser kami nak menatap mendaki bukit,,, iissshhh... banjir ketiak kang,,, hangiiiittt je bau nanti,, errrrkkk



3 bintang,, kelas pertama, anugerah naib canselor,,, 1 lagi bintang untuk ape ntah... hahaha

berselempang bagai,,, 

bunga beli share dengan Lia,,, tapi tulis nama semua ahli keluarga,,, bajet bajet !!! hahaha

berejam aku tunggu kat khemah yang panas,, dok depan tv nak rekod bukti dapat 3 bintang tu,,, mak abah da kat dalam dewan da,,,beraicond bagai... keluar² kol 530 ptg,, nak posing gambo lagi,, nak pulang jubah lagi, nak makan lagi,,, oi oi oi cepat posing, cameraman da penat ni !!!!



comel la tu? ppuuihhh







abis gambo kt area U, jom posing untuk gambo studio,,, yang nak frame kan kena la pakai camera canggih, yang ni gambo pakai hp jek... hp i jugak jd mangsa,,, iiissshhh !!!





pakai jubah bah,, pasni da takde lagi...






 

ok,, tu jek citer part 2... sikit jek,, sebab memasing da rushing nak balik ke lubuk memasing,,, esok memasing keje... 

dari melaka kol 830 mlm sampai ke segamat kol 11 mlm,, dari segamat ke Waha sampai jam 230 pagi... huhu,,, penat kete tu berjalan,, 

da da ~ ~


Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...