Isnin, 25 Mei 2015

.:: Istiadat Konvokesyen Ke-82 UiTM Melaka | Part 1 ::.

tahniah la Sicin... !!!!

dulu konvo diploma kat Shah Alam,, kali ni konvo degree kat Lendu jek... wwooo,,, da gradute ape lagi cari keje la weyy,,, hahahaha

b4 ari konvo tu aku tengah keje luar kat Segamat,,, memula tak nak pegi, oleh sebab aku ni bole di colik so 2 ari terus aku cuti,, Selasa Rabu 12 13hb.. khamis keje balik,, petang balik JB,,, bagus kan aku,, hahahahaha

tapi aku tau,, beriya adik aku ni soh aku pegi sebab nak suro jadi cameraman dia, sanggup amik DSLR kat uma aku tu,, cciisss,,, !


Selasa 12 Mei 2015

awal pagi aku da tercongok depan hotel,, mak abah adik dari JB kol 430 pagi... ye la nak masuk Segamat kan jauh,, kena amik jubah sebelum 12 tghari... so far selamat sampai on time...

ok kami stay kat Hotel Rembia,, hotel pun aku yang cari,,, bayo tak la,,, makanan je i support hahaha,,, bilik RM100/night... hotel full book kami dapat apartment/rumah kedai.. tapi ok,, sebab wifi tip top mables... berjimba mak abah layan youtube,,, bilik untuk 2 orang kami jadi kan untuk 4 orang,,, hahahahaha


lepas check in, lepas lepak-lepak borak main wifi kami kelaparan,,, ape lagi ke Jusco makan shopping pastu amik-amik gambo pakai jubah konvo kat area Bandar Hilir,,, layankan je la...

sempat aku beli kan buah tangan untuk MRK...
iseri yang selalu ingat suami nya bila berada di mana² adalah aku,,, huhuhu

 cepat la siap,, leceh la,,, iiiisshh

apahal ko ngange...

da tau tinggi sibuk nak capai,,, ngookk




















ape kawan dengan bebudak,,, 



ssyyhh,, diam diam,, 



ok masa da time... aku nak balik,, berlendir da ni... 


ok,, abis da cerita part 1,,, sambung part 2 pulak,,, kang boring pulak tengok gambo bebanyak... FYI,  99% dari semua gaya adalah dari idea hhhhaku,, hahahaha

da da ~~

Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...