Khamis, 7 Mei 2015

.:: 8 April 2015 Yang Lalu ::.

haaa,, kejap je da setahun,, rasa macam baru semalam je beli hadiah dan prepare barang untuk besday MRK tahun lepas... macam tak nampak ape jek masa berlalu,,, aarrgghhh.. bila da gitu, entry nya pun lambat sikit ea... kekekeke

memula je da spoil,,,hari sebelum nya tido sebelum kol 12 malam,, pastu terlajak,, tak sedo diri nak bangun, da tu wish masa tengah sibuk pakai baju nak pegi keje,,, dapat la kiss bibir ke bibir macam Johan kat ABPBH tu,, siap kan bekal keje MRK, salam terus pegi keje.. kelam kabut sangat...

Herz tu aku nye sepentot... nak jugak,, hahaha

da tu time rehat dok pegi CS pusing turun naik cari barang,,, dapat la jugak,,, last minit punye cari kan,,, nak amik tak nak aku seligi,, susah payah aku cari ok...

bajet petang balik keje nak masak tapi MRK da kenyang... so takde la acara makan²,, smpai ke arini memang belum ada makan² versi hari jadi lagi... eerrmmm

muka budak penat balik keje tengah bukak hadiah...hahahaha

meh sini telinga awak saya nak bisik meh... 

Selamat Hari Jadi Sayang, 
semoga panjang umur, 
murah rezeki, 
sihat tubuh badan, 
tabah dan sabar dengan kerenah isteri,
sukses dalam menjalani liku² kehidupan... 
terima kasih Sayang...

yeeaahhh,, awak da 3 series... tapi plzz ea perangai macam orang tua sangat eaaa... ngggeee

da da ~ ~


2 ulasan:

Shela Abdrohman berkata...

hehe ! Happy Birthday untuk MRK awakk :)

Dewi Aja berkata...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...