Selasa, 7 April 2015

.:: whatsApp da bole Call ::.

errmm,, whatsApp da bole call...? ye,, semua da tau kan.. dan da tau da ape akan jadi kalau kita call guna whatsApp kan... tapi bole cuba pada yang tak penah cuba, tak salah...


beriya la aku guna tapi hampeh jek,, lambat,, suara lambat sampai,,, berdengung... iisshh,, potong stim la nak bergossip... baik rekod suara jek,,, sampai terus info,,, tak pun call jek macam biasa,, lagi senang... tok sah berkira la... alahhhh benda free ni, bukan semua nya bagus kan... hihihi

sori la pada kengkawan kalau tetiba dapat missed call whatsApp dari aku,, tertekan tu,,, uuppsss,,

da da ~ ~

Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...