Rabu, 22 April 2015

.:: Kemek La Sikit ::.

ade beberapa citer tak berapa best kami 2 bulan ni... benda da nak kena kan,, begini cerita nya......

akhir Mac aritu MRK otw ke wedding member dia kat Pengerang... dia langgar kete nak masuk simpang... kata nya dia tak perasan kete tu nak masuk simpang,,, tapi Alhamdulillah mereka tak ape².. motor pun ok cuma terpelesuk kat semak... nasib la aku tak ikut time tu... ffuuhhhh...


mangsa orang pasir gudang,,, melayu.. penyelesaian nya,, MRK tanggung semua kos pembaikan.. tak report polis pun.. tu pun brader tu nak berlagak dengan MRK... da untung laki aku nak tanggung kos,, kalau report polis baru kena saman RM300 pastu claim la insuran ko nak betul kan kete tu,, mana ko nak..? 

so, brader tu setuju dengan cadangan MRK anto kat bengkel area perling,, kos semua siap cat RM850.. seminggu MRK bagi notor dia kat mangsa tu pakai sebab dia cakap takde kenderaan nak pegi keje,,,kata tak pandai sangat bawak motor tp MRK check odometer banyak gak beza.. tak pandai la konon,,, huh!

abis elaun bulanan aku,,, huhu,, tapi tak pe yang penting MRK selamat,,, mangsa pun selamat,, kes selesai... 

tak abis lagi,,, turn aku pulak,,, tak la exciden dengan orang,, exciden dengan tembok uma,,, ntah ape dalam kepala otak aku aritu masuk parking uma sedap je aku gesel kan kete... mampos la MRK marah... 


terus whatsapp,, komunikasi antara aku dengan MRK tenang je,,, serah diri dulu beb... aku tunjuk gambo,,, MRK tak cakap banyak cuma tanyer kete bole jalan tak... pastu tunjuk GOOD,,, da... macam tu jek,, sebab dia cakap nanti nak anto cat 1 body terus,,, cuma dia pesan lain kali hati²... noted... !!!

selamat deeennn... tapi nanti kena sumbang sikit masa ngecat,, addeeehhh... tak selamat jugak tu... huhuhuhu

da da ~ ~

Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...