Rabu, 18 Februari 2015

.:: Photobook Yang Chomel ::.

haaaa.. semua mesti da tau da pasal photobook online ni.. Pixajoy,, selalu ade offer kat mydeals,,, offer yang free pun ade,, aku kalau benda free ni memang tak tolak tepi,, grab mesti grab... 

ni adalah photobook aku yang ke-3,,, sebelum ni da buat saiz sama je dengan yang kecik hard cover lagi,, ade kat uma mertua,, aku buat gambar kami Konvoi ke Langkawi - Biker Kental... 


sekarang ni mana ade orang nak dok cuci gambo buat kenangan,, banyak gambo dalam hard disk kan,,, sape nak tengok??? kalau corrupted hard disk tu,, kompom menangis.. so aku amik keputusan buang sikit masa untuk create photobook ni,, pilih gambar yang best² jek,, buat album...

selain tu buat la blog,, share citer n pengalaman pastu bubuh la gambo banyak².. sape nak marah,, blog aku ko yang panas,, apahalllll,,??? hahahaha

nak tengok isi dalam photobook aku ni...? klik sini ----> Bukittinggi , Motogp , Langkawi

tak menarik sangat kan,, tapi korang ader...? tak de kan... hahahaha,,, kos untuk semua photobook ni RM8/buku,,, kos postage jek,,, sebab ade offer free,,, kalau tak mau 50-80 ringgit jugak la,,,

so, korang rajin² la serve internet tengok,, kalau minat la.. kalau tak stalker je IG n FB orang,, hahahaha

sekarang aku tengah buat album kahwin pulak,,, ye la dulu² tak mampu nak hire cameraman beribu² macam korang,,, photobook kena la create sendiri,,, kekekeke

da da ~ ~



3 ulasan:

한나Zakharshi berkata...

KAK.. orang pon ada buat tp dengan photobook. ada banyak juga sebab free ahaha sampai tak terpakai kupon tu sbb tak tahu nak letak pic apa haha

Faiza Erina Rahmat berkata...

mas - letak la pic progres pregnant dari 1 bulan sampai melahirkan...

kenangan tu,, kekekeke

한나Zakharshi berkata...

hahaahha.. kak. kalau lawa takpe.. mukaku sendu sentiasa ditambah dengan kenaikan berat badan yang berlebihan hahahaha

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...