Selasa, 24 Februari 2015

.:: Layan Tekak MRK ::.

Nasi Arab memang kegemaran MRK... nape ntah.. dia suka tengok nasi yang panjang² ke rasa nya yang ala² padang pasir yang kami tak pernah sampai ke,, tak tau la...

demam aritu sibuk cari nasi arab... haaa,, teringat kat Desa Rahmat area Angsana dulu kami pegi tapi tutup,,, kali try pegi lagi,, Alhamdulillah bukak... senyum lebar MRK...



aku sibuk amik gambo MRK da ngap dulu,,, errrmmm... kami order air teh O suam dengan teh O arab,, nasi makloba kambing, nasi shawerma dengan kebab...

pelayan tu offer nak makan kat dulang ke makan asing²... kami pilih dulang... so bole la aku kidnap sikit nasi n lauk MRK.. hahahaha...



berasa la nasi arab sini... sedap... semua cukup rasa... memang nak kena datang lagi sini... makan menu yang lain pulak,,, suasana kedai pun tenang,,, dengan alunan lagu² arab yang aku tak faham 1 patah ape pun,,, rasa macam tengah naik unta padang pasir laaaa... kekekeke

 menu lain bole rujuk kat sini --- blog johorkaki

  selpi sikit.... 

  nak dok bawah bole jugak,, bersila,, MRK tak nak susah nak makan,, perut beso,,, gituuuuu

 unta padang pasir pun haderrrr...

 da abiskan 1 dulang posing nak senyum... ???

 jangan nak senyum sangat.. nah bil, bayo... hihihi

da balik baru ingat nak amik gambo kedai...

try la pada yang suka nasi arab,, lokasi nya pun senang nak cari... area angsana area perodua Uda... tepi jalan beso sederet dengan Restoran Remaja tapi lain bangunan... ala,,, waze kan ade,,, hihihi

da da ~ ~

Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...