Khamis, 22 Januari 2015

.:: Redeem Treats Points Maybank ::.

maybank card ade bagi points kalau kita guna/bayar guna kredit kad.. aku pun tak perasan rupenya da banyak da points yang aku ade,, ye la,, MRK selalu noo beli ebay,, kan kena bayo guna credit card kan... pastu buat² lupa nak bayo kat aku...

Disember lepas ade 35,000 points nyer,,, terbeliak mata tengok,, terus pegi katalog.. banyak jugak pilihan... tanye² dengan member opis, diorang kata ok je barang redeem tu...cepat pun cepat sampai nya... ape lagi,, study lebih la kat katalog tu,,, sampai tak tau nak redeem ape... hihihi


senang je nak redeem treats points ni,,, log in MBB - klik Account & Banking - klik rewards (belah kiri bawah sekali) - keluar la points yang da terkumpul...
pastu klik sini untuk ke katalog barang...  masukkan points yang korang ade - klik search... haaaa,,, dipilih, dipilih dipilih....

puas dok klik klik klik hujung² aku pilih travel pillow,,, konon nye nak pegi holiday aritu...memang sangat berguna sebab 14 jam dalam kete menuju ke Bukittinggi... nyenyak giler aku tido,, hahahaha

 lembut dan ringan

 tutup mata tido

bantal ni panjang,, leh letak kat pinggang

ringan, aku gantung je kat beg galas,,

subuh pagi tadi aku dok melayan MRK shopping kat ebay,,, makin bertambah la points kredit kad aku,, huhuhu

RM1,001.25 ok,,,, cukup bulan bayo ea,,, jangan nak buat dono je yek MRK mok mok,,,

da da ~ ~

Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...