Khamis, 11 Disember 2014

.:: Hari Kelepasan Am Negeri Johor 2015 ::.

setiap hujung tahun aku akan sibuk cari @ tengok cuti untuk tahun depan nya... ye la perancangan awal,,, pastu nak tengok cuti banyak ari ape.. lagi la kan sekarang ni Johor da cuti Jumaat Sabtu,, clash cuti dengan MRK... tak syok sangat...


sape orang Johor meh tengok senarai kelepasan am kat atas bawah ni... nampak macam banyak cuti 3 ari,,, best kan... yang bukan orang Johor leh klik ni ---> Kalendar Cuti Umum @ Kelepasan Am 1Malaysia


kalendar 2015,,

cuti singapore pun kena tengok gak.. nampak macam banyak Jumaat,,, best la tahun depan,, MRK leh solat jumaat kat Malaysia dan banyak la aku amik cuti ari ahad... eerrrmmm

banyak Jumaat.. yeess

kalau korang perasan, setiap agama cuma dapat 2 hari cuti je untuk raya diorang... pastu Thaipusam diorang tak cuti... perasan tak? pastu Vesak Day bape hb sebenar nya,,, 3 Mei ke 1 Jun...

oh ye,, jadual gaji pun kena tengok jugak la... persediaan kalau² nak berjalan ke kan.. kalau pegi bercuti tapi tak gaji lagi, tak syok jugak kan... hari khamis @ isnin gaji masuk oooo...

ni gaji untuk yang keje kerajaan la kan,,, hihihi

ok.. puas ati da tengok cuti 2015... bole la rancang percutian ke majlis tunang ke majlis kawin ke,, kenduri ke open house ke kan... yang pasti raya bulan 7,,, mana yang tak abis puasa ganti tu, sila la ganti... termasuk diri sendiri.. hihihihi

da da ~ ~

Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...