Khamis, 4 Disember 2014

.:: Baru Clear Tengok Awek... ::.

sejak rabun ni MRK ade 3 cermin mata,,, tapi semua nya da rosak.. patah terpijak la, patah exciden la... memacam... teruk gak rabun dia ni,, rabun 1, silau pulak tu,, sampai malam tak leh nak drive,,  aku la jadi driver di waktu malam,, sangat tak suka ok...

sebelum raya haji aritu MRK merengek hentak² kaki nak cermin mata baru,, terpaksa la aku heret dia ke Angsana tempat keje sepupu aku, Amir buat cermin mata,,, kalau tak, tak mo makan tak mo mandi si MRK,,, hahahaha,, **carut laki sendiri,, mati la nakkkk,,, kekekeke


bingkai, aku yang pilih,,, murah je,, ye la itu yang hado,,, murah pun murah la, yang penting gaya,, tak gitu kengkawan... **menari²..wink wink**


yang aku pakai itu la pilihan nya... yang MRK try tu kecik nooo kan... tak kena dengan muka lebar MRK tu... cari yang bulat macam Harry Potter tapi takde,,, belasah je la... 

siap pilih, test power baru (makan sejam), pilih lens, pilihan tinted, seminggu lagi siap... ok cun... raya haji da bole pakai,,,


sebelum selepas... nampak kan beza sebab MRK tambah tinted,, hijau lagi.. hihihi

oh ye,, kos buat cermin mata yang ke-4 ni RM400... mahal siot... tu pun sepupu da bagi diskaun... tapi untuk keperluan kena la MRK redha membayar nya,, baru la clear sekodeng awek kan... hhhaaaiisshhh !!!

** tu pun nak citer ke... hahaha 0_0 **


da da ~ ~

Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...