Khamis, 6 November 2014

.:: Saje Beli... ::.

selamat tengah malam semua,,, pagi tadi pagi semalam pagi semalam nya dan semalam semalam nya mandi rasa wangi jek.. beli shower shokubutsu kat groupon aritu,,, ala murah jek...

RM13.50 dapat 3 jenis bau,, 220ml dengan tempat lilin kaler merah tu,,, wangi sangat ~~~ bole la bawak kalau pegi outstation nanti...
 
 1st time try terus suka...

ade 1 lagi aku beli,, kat Lazada... aritu dok boring² kan kat opis sebab facebook da kena block, time rehat je bole on,,, explore la Lazada tu,, tetiba terbekenan kat bean bag ni,, harga pun kira mampu la,,, register member dapat diskaun RM10... tak lengah,, beli terus... 2 ari sampai opis barang nyer... 

siot jek bungkus plastik jek,, sangat tak suprise... huh

tQ ika sebab bawak kan balik bean bag ni sebab time tu aku kat Labis... ringan jek... da kat uma dok berebut pulak dengan MRK,, iisshh kena beli lagi 1 ni,,, tapi,,, tak payah la beli,,, best sikit gaduh² manja kat uma... hihihi

ok,, itu je citer di tengah malam...

da da ~ ~

Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...