Isnin, 20 Oktober 2014

.:: Mak Dah 58 Tahun ::.

Selamat Hari Raya Jadi Mak... !!!!!

besday Mak minggu lepas 12.10.2014 hari Ahad,, tapi Mak aku ni bizi bebeno dengan persatuan dia kat Felda nuuu haa,,  so celebrate nyer di postpone minggu ni,, iaitu Sabtu kelmarin... 

kira suprise jugak la ni... dok bincang adik beradik ipar duai kat whatsapp,, kami bagi² kerja,, ko beli kek aku beli makanan... duit sendiri² k.... hhhaaa,, gitu la... hahahahaha... 

Lya je tak dapat join,, sape suro dok KL,,, hahahahha

sibuk nak motor ni,,,

sebelum tu... kami jalan-jalan dulu... saje ajak MRK pegi kedai motor kat Uda,, niat nak beli beg.. tapi takde pilihan.. motor yang ade pilihan,,, caner tu? tu yang lambat sikit sampai tu... kekekeke


lokasi kejadian KFC Taman Setia Tropika,,, aku ade kupon kfc beli kt mydeals aritu,,, so MRK top up sikit je lagik,,, kakak ipo beli kek Secret Recipe,, coklet indulgen lagi,,, yyuummmyyy
 
   pasang lilin,, nyanyi, tiup,, makan,,, da tu jek acara nya...

   embah, kamera kat belah kiri ni,,,


tengah syok² makan kek, tetiba MRK cakap ade something kat kek,, dia kuar kan dari mulut,, ehh ape benda tu? tulang ayam kot kat pinggan makan tadi,,, tak.... macam plastik,,, pastu aku pulak kena,, eehhh... lepas tu Pearl pun kena jugak.. tak bole jadi ni,,, kami pun kumpul bukti, bungkus balik kek, anto balik kat kedai...

ade lembaga kat tiang,, hati²,,, hahahaha

sampai kedai kami jumpa manager,, tunjuk semua bukti.. diorang mintak maaf,, it's ok,, kami pun bukan nak down kan diorang... tapi da kena kat kami... so kami ade hak,, pulang separuh kek yang tragis tu,, kami dapat ganti 1 kek baru,,, terus pilih flavour yang the best --- coklet chip walnut... hihihi,, rejeki kok...

post yang diarahkan oleh Kaisah... yyeeaahhh dapat kek lagi

free style kata nyerrr,,, 

untuk Mak, Selamat hari Jadi, semoga mak panjang umor, murah rezeki dan hepi bersama kami² semua...

da da ~~


Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...