Jumaat, 31 Oktober 2014

.:: Jom Heboh 2014 | Plaza Angsana ::.

lagi 1 citer bulan 10 yang baru nak di update,,, hihihi

Jom Heboh,, entah da bape belas tahun aku tak jejak kaki ke JH ni... tetiba 2014 tergerak nak pegi,, mungkin sebab ade kawan nak pegi, tu yang gagah tu ke Angsana,,, 

pegi 2 kete dengan jiran² dan anak² mereka,,, aku provided kete,, bajet nak pegi awal tapi kol 11 pagi jugak baru jalan.. itu pun penuh da kete, dapat parking kat area Jakel nu ha... pakcik sapu sampah cakap kol 6 pagi orang da sampai,,, makk aii,, semangat bebeno mereka...

ini la jiran² ku,, sebahagian jek ni...

booth pertama jumpa budak ni --> Hello Bro, Tolong Masak...


booth novel,, sori ye saya bukan kaki novel

tujuan aku pegi JH ni sebab nak nak jumpa artis dan beli barang² yang biasa nya diorang jual RM10 tu,, ade jugak la yang aku beli tapi macam tak banyak yang mengujakan napsu,, hahaha... aku beli Jacker, sabun baso Daia dengan Mee Sedap... abis jugak la RM50,,, eeerrrmmm

tak lama mana pun kami kat JH tu,,, panas,, abis da jalan kat semua booth,, kami dok lepak kejap kol 3 petang kami balik da...

kepenatan,, 

jom selfie

 
apa pesen gambo gaya gini ni,,, iissshh

 da da ~ ~
 

Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...