Isnin, 29 September 2014

.:: Selamat Bersara Kakak ::.

bersara,, kompom2 la servis mereka2 ini da lebih 30 tahun... fuuhhh,, jauh lagi perjalanan aku... baru masuk 6 tahun da rasa nak bersara awal,, nampak sangat tak tahan dugaan cabaran bekerja.... tapi kalau PM umum bonus laju je beratur kat ATM,,, hahahahahaha

2 minggu lepas kami kat Tingkat 19 ada buat sikit farewell untuk Kak Ani dan Kak Nah yang kebetulan nya diorang pencen date nya dekat2,,, ade la collection sikit, kami order catering makan tengahari... jemput sekali big boss yang akan ke Mekah untuk menunaikan haji... 


dengan Timbalan... amacam? 

farewell = makan... 


Suhaizal, macam biasa akan jadi emcee merangkap pembaca doa,,, tu big boss tu,, sayu je... mungkin sedikit penat sibuk kemas barang untuk ke Mekah... ye la, dapat tau pun agak lambat... Kak Ani,,, hujung-hujung je nampak muka disebalik En Din tu,,, hihihi

haaa,, ni pulak Kak Nah,,, merah Mak Ngah,,,

kengkawan + boss + boss-boss,,


kami ajak sekali staff Tingkat 21,, saje meramai-ramaikan majlis,,, makan reramai seronok kan,, yang sikit tu la jadi rebutan... hihihi

siap makan sambung buat keje,,, tup tup terlupa nak amik gambo masa makan tadi,,, so sebelum memasing balik sempat la kami bergambar kenang-kenangan dengan Kak Ani dan Kak Nah,,, tak lupa Timbalan...

tunggu pengantin lelaki datang,,, hahaha



semua gila bergambar,,, hihihi,, cer teka sape yang pegang monopod untuk gambar di atas??? hihihihi... thanks Fariza untuk gambar 360 ni,,, semua muka gebussss... 

untuk Kak Ani dan Kak Nah, selamat bersara semoga sihat selalu di samping keluarga dan jangan lupa kami di Jabatan Audit Negara Negeri Johor ni.... hihihi

candid !!!

da da ~

Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...