Rabu, 17 September 2014

.:: Sebelum Keje Luar ::.

cerita hari sabtu minggu lepas sebelum aku outstation ke Labis,,, MRK spend time la konon dengan aku...

memula pegi wedding opismate, Mail... agak lewat jugak kami pegi sebab MRK keje...  tu pun da nak merajuk da sebab memula dia nak cancel,, sedangkan dia da janji nak pegi.... tarik muka 28 la aku... hahahaha...


eh bukan aku je datang lambat,, ramai rupenya opismate yang lain... abis makan dapat la kami snap pic dengan pengantin... thanks Taufik untuk gambo ni... 

lepas tu MRK ajak ke Giant Plentong jenjalan sana... da puas pusing-pusing MRK ajak pegi urut badan,, laju je aku bukak baju serah diri kat pompuan Thailand tu... urut 1 badan 1 jam... 

bukan main sedap lagi pompuan tu urut aku... kletak klutuk bunyi semua sendi yang sakit,, lega rasa... lagi-lagi part kat bahu,,, lembut da dia kerjakan... 

lepas urut badan terus je menonong MRK masuk Secret Recipe kat sebelah nu... aku sekali lagi laju je duduk cari port... hahahahha

kenapa aku genggam tangan,,, ade sebab.. nanti aku citer k


MRK ni cadang nak tukar cermin mata baru... dia ade 3 tapi 2 da patah... tak dan nak pegi betulkan.. lagi pun power da bertambah... asik tak nampak je... tapi cina pakai skirt nampak pulak...


so, cuba try la patern bingkai yang ok... nak beli Oakley tapi orang tua sangat muka MRK... cancel,, cari lain... dia pun tak berapa setuju bila nampak cam orang tua... sangat tak sedo diri,, hahahha

da tu jalan lagi, pegi kedai jeans pulak,,, aisey,, dia bole sambar 1 jaket dengan 1 jeans pulak,,, shopping ye,, dapat la free gift t-shirt dengan stokin,,, nasib t-shirt tu kecik dapat la ke aku,, kalau beso memang tengok gigit resit je la aku... 

gemok bebeno da dia ni kan... 

 bayo je la,, cina kopet ni pun ko nak ayat... iissshh

ok,,, tu je citer nya...spend masa sama² sebelum outstation seminggu... sambil MRK shopping,,, i is jeles ok... hahahaha... minggu depan nak pegi keje luar lagi... eeerrrmmmm,,,,

da da ~ ~


Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...