Ahad, 17 Ogos 2014

.:: Terima Kasih Beb !!! ::.

haaaaa... lama bebeno aku dok tak hapdet blog yang tak seberapa ni kan... hahahahaha.. dari puasa sampai da nak abis raya kan... sebab ape? sebab M A L A S... ok... no komen...

dalam tak selalu mengarut kat blog ni kan, nuffnang ni punya la baik kan dok bagi iklan berlegar-legar menari-nari joget kat blog aku... Alhamdulillah... Terima kasih Nuffnang ~~~ ... 1 abis,, 1 masuk,, aku senyum je la... hihihi


oleh sebab ini la aku terpanggil balik nak update,,, dengan azam nak share semua cerita dan gambo-gambo yang hader... semangat kan,,? hangat-hangat najis ayam je tu...tengok kan aje la...

ok,, ok,, sekarang ni tengah dok nak edit gambo raya yang tak da basi tu,,, nak bubuh bebanyak dalam entry biar korang tengok sampai muntah guling-guling sambil ngumpat dalam hati -- ooo,, baju/tudung raya dia tahun ni kaler ni...--- kan kan kan.. ape ade hal,, aku pun cam tu gak... hahahaha

p/s oppss,, korang tu nanti jangan lupe lak nak klik iklan-iklan tu yek,,, ala,,, klik je la yek sengaja ke tak sengaja yek,,, hihihihi

ok,, da da ~~

Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...