Rabu, 27 Ogos 2014

.:: Makan Daging Burger | Burgerbyte Zizan ::.

Assalamualaikum...

sambungan citer di Ikea semalam,,, last pic aku cakap lapar kan,,, terus aku hajak driver aku Lya ke tempat makan feveret aku,, Burgerbyte... 

1st time pegi bulan 3 aritu ade kenangan pahit tapi manis,,,, tapi tak leh share,,, sebab da janji.. ok,, tutup citer tu...


by the way,,, asben Lya dengan family dia pun nak lepak kat situ... diorang dari open house,,, kami tak ikut sebab takut tak dan nak ke Ikea,, so kami pecah...

kat restoran ni kena pegi kaunter, order nak makan dan minum ape then bayar.. dapat resit simpan untuk rujukan menu @ tunjuk kat orang kampung harga makanan ko tu bape,,, cchhooiii,, hahahaha... pastu dalam 3 - 5 minit makanan sampai dan bole la melahap,, nyum nyummm

 menu,, sori harga tak clear,,

 harga air pun tak clear,,,

makanan da sampai,, kami nak makan...

ni la menu feveret,, combo set,, 1 patty daging 1 patty ayam...
kentang kobis bunga bracoli lobak semua da di stim,,, disiram dengan sos black pepper,,

gigitan terakhir

nah,,, harganya,,,

kitaorang order makanan je,, tak order air,, bawak air sendirik,,, jimat sangat kan,,, hahahahaha

nampak zizan tak kat belakang tu?

mak abah adik pun da pernah makan sini,,, tahun lepas rasa nya,, cuma MRK je belum penah sampai sini,,, hajat sangat nak ajak dia makan sini,,, tapi bila...

sape yang rasa nak makan bole je cari kat area Ikea tu.. Damansara Perdana,,, sesat? pakai la waze,, hp tak de internet? sendu... hahahaha

ok,, itu saje cerita kali ni,,, 

da da ~~

Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...