Isnin, 25 Ogos 2014

.:: Ikea,,, nah amik duit aku ni ::.

Assalamualaikum...

** tajuk mintak lempang,, hahaha **

haaa,, meh sini nak share citer,,,

alkisah aku ni kena pergi kursus kat Akademi Audit,,, dari 25 - 28 Ogos,, bila nama da naik tu,, berguling-guling tertonggeng la aku fikir perancangan,,, 

eh ofkos la,,, bukan perancangan kerja tapi perancangan berjalan-jalan... hahahahaha,,, 

yang penting MRK kena tinggal,,, itu pengorbanan... hukhukhuk

pergi ari ahad,, dengan driver... sampai akademi dalam kol 5 ptg,,, Lya da ready da nak culik aku nak ke Ikea,,, yess, Ikea,,, itu la perancangan nyer,,, sebelum tu aku da canang da kat jiran tetangga nak kirim ape dan mesti bagi duit sekali,,, sebab time tu belum gaji,,, hahahaha

muka excited da sampai Ikea... 

Ikea,, semua orang suka ke sini kan dan semua tau ape ade kat sana,,, harga? aku mampu,,, korang? lagi la mampu kan... gaji ribu2 cakap tak mampu,, nan hadoooo...

biasa nya sebelum ke sini aku akan tengok katalog secara online,,, servey dulu ape barang nak beli,,, print screen kt hp,,, so sampai sana tak menggagau kan,,, kat situ da jimat masa,,, betul tak???

tempat ni yang aku nak serang... jaga kau

 nak check in tapi tak lepas,,, hp memasing bateri sendu...

tak semua barang aku dapat tangkap,,, banyak da abis,, tanyer pekerja Ikea tak top up ke? esok pagi baru top up,,, alahai,, tak kan nak pegi lagi sok,, errmm,, memang tak la,,, jauh oooooo,, tol jek dekat RM6 sehala.. minyak lagi,,, sori yek jiran2,, barang i pun ade yang takde... 


 masa bayo... tanggeci ni ganas,,, campak2 je barang,,, geram je aku,,, iissshhh

                                     ait,, murah jek,,,                                   oi kak,, tengok duit aku ea,,,      


 muka tak berapa puas ati + lapor

 ini saje la hasil nya,,, beg depan tuan blog punyer,, yang belakang jirang tetangga punyer,,, 

da,, tu je citer nyer,, tak berapa menarik kan,,, hahaha,, mesti korang nak tau ape je barang yang aku beli kan... iisshhh,, sibuk jek !!!

**kalau ade iklan ikea @ ape2 iklan kat bawah post ni korang klik-klik la yek,, tQ

da da ~~ 

Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...