Isnin, 9 Jun 2014

.:: Cerita Minggu Lepas ::.


aah,, da seminggu berlalu,,, da seminggu arwah paman yayan (adik abah) pergi meninggalkan kami... sayu rasa hati tapi semua qada' qadar Nya... Al-Fatihah

so, minggu lepas tu Lya pun rashing balik JB dan kami semua berkumpul adik beradik, sedara mara, paman², bibik², sepupu sepapat semua lah... penghormatan yang terakhir,, walaupun ada yang tak dapat ke kubur tapi tahlil kat uma arwah sempat la kami pergi...


aku pegi amik Lya dengan iwan kt airport Senai, terus pegi uma embah,,, sesampai je semua da siap,,, lapo,, nak makan,,, eh sebelum tu aku da tolong da masak tengahari sebelum ke airport,,, hahaha,, yang tinggal cuma sayur bening jek,, telur dadar abis, sambal belacan abis,,, hahahha,,, tak de rezeki... 

 

malam pegi tahlil,, MRK lambat sampai sebab baru balik keje dan hujan,,, takpe,, aku da wakil... abis tahlil tengok bola jap,, JDT vs Pahang,,, kalah,,, 1-0... keciwa...

 comel je Kaisah,,, budak ngengade !


da tu Iwan ajak round JB,, tak pernah jalan katanyer... moh la kita ke Bazar Karat... mak abah tak join sebab ade pegi jemputan,, so, ni outing anak² menantu sajek yek,,, meh i belanja air blender ni,,, beratur semua... hahahaha


  
tetiba rasa nak duduk² minum,, tapi port yang biasa kitorang lepak tu full,,, tetiba aku tercakap Bubur Sentosa,,, semua setuju,, ok calo betey... tapi abang aku je tak sebab anak² dia ngantok...




teruja si Iwan makan bubur,,, dia cakap kat KL takde,,, ok kalau macam tu biar abam beso JB belanja uollsss semua k... hihihi 

da da ~ ~


Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...