Jumaat, 13 Jun 2014

.:: Bila Tab 10.1 Rosak ::.


puas aku dok ngecas tapi charger tak panas,,, tab pun tak panas,,, tak puas ati,, bawak pegi opis,,, try plug opis,, pun sama jugak.... ala,,, nape ni,,, merajuk ke... ahad lepas pegi PC Expo kat Persada tu saje saje jek tengok hp Lenovo & Oppo,, bukan nak beli pun.... ** nangis dalam ati,,, hukhuk

1st time ko di robek,, hahahaha

mungkin da sampai masa nya kot tab aku ni untuk rosak,,, rasa da masuk 4 tahun da aku pakai,,, nak kata lasak tak la jugak,, setakat main game candy crush jek,,, whatsapp, facebook, insta,,, tu jek,,, ntah,,, 

dengan rela hati pegi Kipmart Tampoi, cari mekanik tepon,, jumpa,,, kat sebelah pintu masuk Hwa Tai tu,,, dia cakap bateri ok, charger connector pun ok,, mungkin IC yang rosak,, tapi tak tentu lagi,, kalau da pasang IC pun masih tak ok,, dia suro buang tab ni,, sekali lagi nangis dalam ati,,, vongok nyer cina !!!

" lu tunggu 4 5 ari, nanti wa kasi tepon sama u,,, halga itu bawah RM250 ma... tunggu wa tepon tau..." 

zap zas zap zas,,, sreetttt,,, tulis resit, koyak resit,,, "tunggu wa tepon haaaa... "

errmm,, arini da masuk 5 ari,,, tak de pun tepon,,, 

macam nak lost jugak la bila tab ni takde,,, menjajo takde whatsapp,,, hahahaha,,, kepala dok fikir mana hp aku nak pakai ea untuk sementara,,, sebelum ni aku memang pakai 2 simkad,, broadband lain, call lain,,, nasib baik la ade jiran tetangga yang sangat baik hati kasi pakai hp dia,, thanks Zai...

sekarang dok online kat tepon kecik MRK bagi dulu,, janggal rasa,,, taip asik typo jek,, jari gabak beso,, skrin comel,,, hahahaha... tak puas nak tengok gambo dalam insta.. da la tengah banyak gossip pasal artis,,, hahahaha,,,  ok la dari tak de kan... alhamdulillah...

da da ~ ~



Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...