Sabtu, 12 April 2014

.:: Ubi Rebus Punyer Citer ::.

april datang lagi,,,,, !!! ermmm,,, diam tak diam da 3 bulan da cuti keje Jumaat Sabtu,,, stress sangat sebab  MRK cuti Sabtu Ahad... 1 masalah besar, aku rasa bukan aku je, korang pun kan tak suka kan... errmmm tak suka,,,

nasib baik pokok bunga yang macam kat korea tu tengah gugur sekarang ni,, sejuk mata sikit,,, merata² tempat ade kan,, memasing da snap gambo da share kat fb bagai,, nak jugak amik gambo tapi i malu,, hihihi,,, kenapa terjadi macam gitu? sebab boss cakap aritu,, malaysia telah mengalami kemarau yang panjang sebelum ni,, tu yang bunga tu gugur,,, ooooooo,,,

panjang intro kan,,, ok nak share citer semalam, semalam petang makan ubi rebus dengan sambal hijau ikan bilis.. saje makan dengan jiran,,, sebab diorang selalu buat makan, so kali ni turn makcik la pulak kan,,, tapi makanan diorang lagi havock ko... hihihi

beli ubi kat pasar malam gelang patah,,,


ubi aku yang rebus,, sambal hijau tu tukang masak kami, Murni yang masak,,, air tangan dia memang superB,,, semua yang dia masak, semua sedap,,, kami gelar dia kakak kawasan,,, hahahaha.. sebab badan dia beso,,, ketawa lagi sekali,, hahahahaha,,, makan makan lepas hujan dengan air teh O panas,, makan borak ketawa makan ketawa ngumpat,, eeehhh,, hihihi

gambo makanan jek yek, yang lain sexy...

sebelum tu sempat gak aku masak kan untuk MRK,,, lauk pun simple jek,, malas nak leceh-leceh,,, eh, tetiba terajin pulak nak wat pengat ubi,, hihihihi

ayam masak kicap campur kentang sikit

sayur kangkung goreng

 pengat ubi ada sagu sikit

haaa,, banyak kan makanan,,, aku kalau dinner memang masak lebih so pagi tadi aku panas kan lauk ayam kicap bawak kan MRK bekal pegi keje... hari-hari MRK bawak bekal pegi keje,,, dia yang request... bagus,, duit simpan nanti kita kaya ea,, hahahaha

bento untuk MRK,,, 

ok, tu je citer pasal ubi,, terkentut-kentut tu pasti la kan kalau makan ubi ni kan,, so aku dan MRK telah lancarkan perang kentut malam tadi,,, hahahaha

da da ~ ~

Tiada ulasan:

~~ Kau milikku jua ~~

Daisypath Anniversary tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...